Треньорът на ПАОК засипа Десподов с похвали

ПАОК - Абърдийн, Кирил Десподов

Треньорът на ПАОК – Разван Луческу, не спести похвалите си за българския национал Кирил Десподов. Крилото премина в солунския гранд през лятото, като вече се отличи с 3 гола и 3 асистенции. Румънският специалист също така каза, че офанзивният футболист трябва да подобри определени компоненти в играта си.

„Кирил знае много добре какво мисля за него. Знае колко много го харесвам като футболист и колко е важен за нашия състав с головете и асистенции си и със спокойствието си в трудните моменти. Той е на 100 процента отборен играч и обича да се раздава за съотборниците си. Не само на терена, но и извън него. Хубаво е, че разполагам с момчета, не само Кирил, които разбират какво се иска от тях“, коментира Луческу, цитиран от sportime.gr.

„Той е наясно какво се очаква от него. Искам да бъде по-агресивен в единоборствата, така че той се бори със себе си и знае какво трябва да подобри“, допълни румънският наставник.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ