Лудогорец 2 и Септември не си победиха

Футболна топка

Българските национали Спас Делев и Доминик Янков играха като титуляри, а дубълът на Лудогорец (Разград) завърши наравно 0:0 срещу лидера в класирането на Втора професионална футболна лига Септември (София).

Янков бе заменен в 88-та минута, а Делев игра цял мач и в последните секунди изведе съотборника си Петър Георгиев сам срещу Димитър Шейтанов. Вратарят на Септември отрази удара на нападателя на „орлите“ и мачът завърши наравно 0:0.

Септември също създаде две положения в края на мача, но стражът на гостите Пламен Пепеляшев отрази удари с глава на Самб Бадара и Йоан Гаврилов.

Септември е лидер в класирането с 38 точки и пет повече от Спартак (Варна), който завърши наравно 2:2 със Спортист (Своге) през уикенда. Лудогорец II е 13-и с 22 точки от 19 кръга.

Бдин (Видин) пък записа едва четвъртата си победа в шампионата, след като се наложи с 1:0 над Черноморец (Бургас). Единственото попадение за видинчани, което е и едва осмо за отбора в 18 мача, вкара Цветомир Тодоров в 28-та минута.

Така Бдин се отлепи от дъното и вече е предпоследен с точка над Черноморец (Балчик). „Акулите“ са 12-и с две точки пред дубъла на Лудогорец.

Първенство на България по футбол, срещи от 19-ия кръг във Втора лига:

Бдин (Видин) – Черноморец 1919 (Бургас) 1:0
Септември – Лудогорец II (Разград) 0:0

по-късно днес:
Монтана 1921 – Марек 1915

от неделя:
Спартак 1918 (Варна) – Спортист (Своге) 2:2
Марица 1921 – ЦСКА 1948 II (София)1:0

от събота:
Дунав Русе – Спартак Плевен 0:1
Струмска слава (Радомир) – Черноморец (Балчик) 2:2
Беласица – Янтра (Габрово) 0:0

от петък:
Добруджа 1919 – Литекс Ловеч 0:1

Автор: БТА


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ