Красавицата Лилия Стефанова: Излизам за да кажа цялата истина за Слави Т. Трифонов и годежа ми

7 Dni Sport02.12.2023
Screenshot 2023-12-02 at 9.59.25

В прекрасни отношения съм с Трифонов и екипа му, но не сме интимни.

„Аз не съм новата жена до Слави Трифонов и негово гадже. Засипват ме с въпроси от вчера приятелите, а то всъщност е преписана една статия отпреди време, в която бях гост в негово шоу. Дори годините ми вече не са 29, а съм на 33 години.“

Красавицата е учудена, че никой от медиите не ѝ се обадил да я пита дали е вярно писанието, но пък информацията е навсякъде.

„Е, добре, че поне моите приятели знаят истината. И да ви кажа, от месец насам съм сгодена. Това е по-скоро новината около мен. Не искам да казвам името на любимия ми, защото не е човек от публичното пространство. А колкото до Слави Трифонов, винаги съм го уважавала и имам респект от него. Той е изключително успял и много добър мениджър на екипа си“, допълни психоложката.

За миналия месец Лили Стефанова е минавала два пъти през телевизията на Дългия и може би писанията за връзка между двамата са именно от този факт.

„Гостувам в предаванията им, в отлични отношения съм с всички, но само дотам, нямам интимничене с никого“, споделя русокосата хубавица.

За Лили Стефанова се заговори през 2019 г., когато първи Слави Трифонов кани нея и колежката й Кети Вандова като психоложки на националния отбор по футбол.

Красавицата е софиянка и има три висши образования – „Психология“, „Гражданска и корпоративна сигурност“ и „Международна сигурност“. Две години преподава в СУ като хоноруван асистент за зависимостите, преди да се впусне в спорта.

Автор: „България днес“

Снимка: От Официалния Инстаграм профил на Лилия Стефанова


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ