Нестор Ел Маестро поставя Шакич сред резервите на ЦСКА

7 Dni Sport01.12.2023
Крумовград - ЦСКА, Нестор Ел Маестро

Последното лятно попълнение на ЦСКА Емануел Шакич отново ще седне на резервната скамейка за днешното гостуване на Славия. Той бе сред титулярите в последния кръг срещу Етър, но бе заменен още на почивката, която продължи цели 24 часа, от Матиас Фаетон. 32-годишният австриец все още не успява да се наложи като основна фигура на „Армията“, макар че получава много шансове за изява от Нестор Ел Маестро, с когото са работили заедно в Щурм Грац.

В титулярния състав за днешния мач се завръща капитанът Амос Юга, който не игра срещу Етър заради наказание за натрупани жълти картони, както и Фаетон. Националът на Гваделупа бе резерва в предишния кръг, най-вече заради нарушения му тренировъчен процес покрай ангажиментите със представителния тим на страната, за който вкара два гола.

Срещу болярите той влезе в ролята на ляв халф, а не е ясно дали днес Нестор Ел Маестро ще го използва отново в средата на терена или на върха на атаката, където да измести един от титулярите измежду Дюкенс Назон и Майкъл Естрада.

Треньорът не възнамерява да прави промени в защитната линия на армейците.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ