Андрей Жеков: Благодаря на Пламен Константинов за съвместната работа

Левски Лукойл нефтохимик волейбол мъже 1

Бившият капитан на националния отбор на България Андрей Жеков беше гост в днешното издание на волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg – Block Out.

“Трябва да използвам възможността и да благодаря на Пламен (б.р. Константинов) за възможността да работя като негов помощник както в Локомотив (Новосибирск), така и в националния отбор. Беше изключително полезна година за мен на най-високо волейболно ниво и като организация. Имахме тежък и дълъг сезон (б.р. в Локомотив), с доста травми, но завърши добре, а можеше и още по-добре. Беше хубава и интересна година и без да знам предварително. Играл съм с Пламен, били сме съотборници в националния отбор, след това ми е бил и треньор в предишния му период на национален селекционер. Не сме имали толкова близка комуникация за волейбола, но се оказа, че мислим доста еднакво за играта. Освен мислейки еднакво, самата среда в Новосибирск е много волейболна, откриваш нови неща и беше много полезно”, заяви бившият капитан на националния отбор на България Андрей Жеков беше гост в днешното издание на волейболното предаване на Sportal TV и Sportal.bg – Block Out.

“За решението да не продължа, го взех по време на сезона и причината е единствено, че съм привързан към семейството ми. Ние сме голямо и привързано семейство и винаги сме били заедно. Не съжалявам за решението си, защото е взето напълно осъзнато и мога да живея близо със семейството си. Волейболът ми е дал много, волейболът е моята професия, но аз предпочетох да бъда до тях. Разбира се, че няма да спра да работя, но това беше причината да не остана в Локомотив. Със сигурност сега изчаквам, но по принцип съм открит към предложения.”

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ