Ивелин Попов ще направи Акере футболист за милиони

7 Dni Sport30.11.2023
Screenshot 2023-11-30 at 18.59.39

Самуел Акере е човекът във форма в Ботев Пловдив.

Нигериецът вкара два гола при успеха с 3:1 над Пирин Бл, като първият му беше впечатляващ. Но не само това.

Пробивите и финтовете му срещу „орлетата” вдигнаха на крака феновете на „Колежа”.

Направи впечатление отличното разбирателство между Ивелин Попов и Акере. Разликата във възрастта между двамата е огромна – 17 години. Но Попето беше взет в Ботев Пд точно заради това – не само да вдигне класата и да бъде лидер, но и да помага на младите футболисти около него да растат. Точно такъв е случаят с Акере.

Към момента нигериецът има 4 гола през този сезон, като за 3 от попаденията, които реализира, асистенциите бяха именно на 36-годишния Ивелин. Първата беше при 6:0 над Локо Сф, а другите две – в събота срещу Пирин Бл. Важно е да отбележим, че Акере се отчете с голов пас към Попето за първото попадение на ветерана с жълто-черния екип – срещу Крумовград.

В момента Акере е оценен на 300 000 евро. Но с подобни чудесни представяния, зад които стоят не само страхотните качества на нигериеца, но и подкрепата на Ивелин Попов, като нищо той ще е следващият милионен трансфер на Ботев Пд, откакто това ръководството застъпи в Пловдив.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ