Матиас Фаетон се връща в титулярния състав на ЦСКА

7 Dni Sport30.11.2023
ЦСКА - Крумовград, Матиас Фаетон

Офанзивният футболист на ЦСКА Матиас Фаетон ще се завърне в титулярния състав на Нестор Ел Маестро за предстоящото утре шампионатно гостуване на Славия.

Лятното попълнение, за което бяха платени рекордни за клуба в последните две десетилетия пари, започна на по-бавни обороти на „Армията“, но вече се адаптира към тима и в момента е една от най-острите опции в нападение. Той бе резерва в предишния кръг срещу Етър най-вече заради нарушения му тренировъчен процес покрай ангажиментите с националния отбор на Гваделупа, за който вкара два гола.

Фаетон изгледа от пейката първите 45 минути на срещата, които се изиграха в събота. За довършването на мача в неделя обаче той веднага бе включен в игра от треньора Ел Маестро в ролята на ляв външен халф. Утре Матиас отново ще стартира, като не е ясно дали сръбският наставник пак ще го ползва в средата на терена, или на върха на атаката, където също може да бъде полезен.

В състава се завръща и капитанът Амос Юга, който беше наказан за натрупани жълти картони.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ