Бивш вратар на Литекс засипа с похвали Петев и Крайова

ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Ивайло Петев

Бившият вратар на Литекс и легенда на румънския футбол Флорин Пруня похвали работата на Ивайло Петев в Университатя Крайова. Българският специалист започна работа в Румъния, след като беше освободен от Лудогорец. По думите на Пруня Университатя е навлязъл в ерата на Петев.

„За мен Крайова изглежда по много добър начин с новия треньор. Струва ми се, че той е променил много отбора през последните две седмици. Те се възползваха максимално от този период на работа. Струва ми се, че Крайова е отборът, който в момента навлезе в нова ера, в ерата на Петев“, каза бившият вратар пред ProSport Live.

„Познавам много добре Петев, беше ми съотборник в Литекс, играх с него там, играеше ляво крило, сериозно момче, чистокръвен левичар, много сериозен. Като треньор виждам, че това се проявява. Виждам играчите на Крайова с усмивки на лицата, това означава, че има много добра атмосфера в съблекалнята. Това означава, че Петев е много добър избор за треньор на отбора. Повтарям, мисля, че Крайова навлезе в нова ера. Мачът с ЧФР Клуж ще е горещ“, добави той.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ