„Президентът на Левски – Наско Сираков се изъдни, сделката е за много пари, играчите с пръст в уста“

7 Dni Sport29.11.2023
Левски, Тренировка, Наско Сираков

Нова жестока изцепка е направил мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, съобщават от „БЛИЦ“. Легендарният голмайстор на „сините“ е обещал на играчите в началото на сезона, че ще получат солидни премии при успешно представяне в европейските клубни турнири. Футболистите се хвърлиха с огромно желание в мачовете, но до момента не са получили и стотинка от допълнителните бонуси.

Всичко това е нагнетило огромно напрежение в съблекалнята, което се отразява в катастрофалното представяне на тима в последните 5 мача.

На всичко отгоре неизпълненото обещание на Сираков е подвело и треньора Николай Костов, който трудно може да мотивира възпитаниците си да играят на пълни обороти.

Отделен е въпросът, че футболистите не получават бонуси не само за Европа, но и от дълго време не са взели и лев за първенството. Вероятно ,за да замаже гафовете си, Сираков се нахвърли като озверял питбул срещу приятеля си Борислав Михайлов като „благодарност“, че лицензът на Левски бе спасен от БФС. Грозното предателство на Сираков излезе наяве и донесе вълна от недоволство в левскарските редици. Синята част на България вече ненавижда бившата осмица и всячески се опитва да го избута от стадиона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ