Наско Сираков е бесен, от Лудогорец му признали: Водим разговори с твой играч зад гърба ти

7 Dni Sport29.11.2023
Левски, Тренировка, Наско Сираков, Станимир Стоилов

Старши треньорът на Левски Николай Костов ще направи последен опит да убеди Андриан Краев и Жереми Петрис да преподпишат договорите си с клуба, след като преди това ръководството не успя да направи това.

От „Герена“ казват пред „Мач Телеграф“, че Краев и Петрис вече са щели да бъдат забити трайно на пейката и дори извадени от първия отбор, ако наставникът на „сините“ не се беше застъпил за тях. Той успял да убеди собственика Наско Сираков да му даде отсрочка, за да разговаря с двамата.

Очаква се, че тези преговори ще се състоят тази седмица, но Ники Костов вероятно няма да е много ентусиазиран за разговора конкретно с Краев, след като сам забеляза доколко му пука на халфа за Левски. Треньорът отчете след мача с Локомотив София, че Андриан дори не се е зарадвал, когато вкара втория гол във вратата на „червено-черните“ при 2:2 в „Надежда“.

Интересно е да се отчете, че на „Герена“ са по-бесни на Краев, отколкото на Петрис, въпреки че вторият е бил разпитван за евентуално свое бягство в ЦСКА.

Проблемът на Наско Сираков е, че Андриан не си признава, че агентът му Джон Ингълс в момента води преговори с Лудогорец. Халфът отричал твърдо това, но в същото време от Разград са се обадили на колегите си от Левски, за да ги уведомят, че са в контакт с Джон Ингълс.

Поведението на Краев най-вероятно ще го закотви на пейката до края на сезона, което със сигурност ще навреди на кариерата на самия футболист, защото за него ще е пагубно да не играе официални срещи, а отделно да не тренира с отбора.

Най-вероятно Левски ще отхвърли и очаквана оферта от около 100-200 хиляди евро за Краев от Лудогорец през януари, за да покаже на всички футболисти на „Герена“, че не може да се подиграват с клуба. Колкото до Петрис, много е вероятно французинът да бъде продаден през януарския трансферен прозорец за малка сума.

Иначе към днешна дата шансовете на Андриан и Жереми да преподпишат договорите си, които изтичат през лятото, е изключително малък. Дори тази възможност клони към нулата, ако Николай Костов не направи някакво чудо в разговорите си тях.

Припомняме, че Андриан Краев иска заплата от 15 000 евро, за да остане в Левски, а Жереми Петрис настоява за 17 000 евро. Суми, които искат, за да подпишат нови договори.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ