Няма контузени играчи в ЦСКА след мача с Етър Велико Търново

7 Dni Sport29.11.2023
ЦСКА - Етър, Матиас Фаетон, Християн Петров

ЦСКА поднови тренировки вчера следобед, след като в понеделник футболистите получиха ден почивка от треньора Нестор Ел Маестро.

Тя бе отложена с 24 часа заради любопитното развитие на съботния двубой с Етър, който бе прекратен на полувремето заради обилен снеговалеж и доигран в неделя, отново при доста тежки условия. Добрата новина за сръбския наставник е, че те не са взели жертва и вчера отборът му се готви в пълен състав.

Състоянието на нападателя Майкъл Естрада, който напусна терена преждевременно срещу “болярите”, е добро. Прегледът в понеделник показа, че болката е била следствие на удар и студеното време.

Еквадорският таран ще е на разположение на Hecтор Ел Маестро за гостуването на Славия в петък, пишат колегите от „Тема спорт“. Сред избраниците му ще се завърне и капитанът Амос Юга, който пропусна срещата през уикенда заради наказание за натрупани жълти картони. По 4 картона в отбора на ЦСКА имат играчите Тибо Вион и Джонатан Линдсет.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ