Кирил Домусчиев е издал заповед в Лудогорец, изливат се милиони, ЦСКА е засегнат в плана

7 Dni Sport29.11.2023
Screenshot 2023-11-29 at 10.03.16

Собственикът на Лудогорец – Кирил Домусчиев е издал заповед отбора да бъде на първа позиция в efbet Лига преди паузата. По това се работи и трябва да се изпълни.

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на отбора за Словакия, където в четвъртък ще се изправи срещу Спартак Търнава в предпоследния си мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Бившият румънски защитник даде своето мнение за загубата от Славия и ситуацията в efbet Лига. Той сподели, че „орлите“ ще преследват първото място преди настъпването на зимната пауза.

„Мисля, че сме готови. Знаем, че ни чака тежък мач, който няма да има нищо общо с мача в Разград. Знаем, че трябва да се върнем с точка или точки от Търнава. Мисля, че момчетата след загубата от Славия ще направят всичко възможно да спечелим“, каза Моци.

„Всяка загуба е тежка. Очакваме в първенството да продължаваме с победите, да имаме шанс преди зимната пауза да сме на първото място. Пак имаме шанс. Само трябва да бием на „Армията“, продължи той.

„Тежко е, когато не знаеш дали ще се играе мач или няма. Състоянието в Разград беше много лошо. Нашите хора направиха всичко възможно. Работиха 12 часа, за да може да се изчисти терена. Може и това да пречи, но нямаме право на подобни грешки“.

„Лудогорец знае, че всеки мач трябва да излиза за победа. Ако гледаме последните два мача в ЛК срещу Фенербахче мисля, че имаме шанс да завършим на първите две места“, каза още Козмин Моци.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ