Уелтън: Отново правя това, което най-много обичам

7 Dni Sport29.11.2023
Славия - Левски, Уелтън

Крилото на Левски – Уелтън се завърна в игра при равенството 2:2 с Локомотив София.

Бразилецът се появи в игра в 84-ата минута на мястото на Хасими Фадига, но не успя да помогне на тима си да стигне до победата.

Играчът лекуваше контузия в глезена, която получи при успеха с 1:0 над Черно море на 22 октомври, и над месец бе извън терените. Уелтън бе емоционален в социалните мрежи след завръщането си.

„Благодаря на Господ за завръщането в игра. Отново правя това, което най-много обичам. Все още имаме сили. Резултатът не бе това, което искахме, но продължаваме да се борим“, написа бразилецът в една от социалните мрежи.

В негово отсъствие Левски нареди четири поредни мача без успех в шампионата и добави още един след равенството в „Надежда“, като бе постигната една победа – с 3:1 над Дунав за Купата на България.

Уелтън се превърна в най-острия футболист на сините и липсата му се усети. От началото на сезона той изигра 20 двубоя във всички турнири, в които отбеляза четири гола за отбора на Левски.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ