Ботев Пловдив тренира във фитнес залата

7 Dni Sport28.11.2023
Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив, Отбор

Ботев Пловдив стартира подготовка за гостуването на Арда.

Падналият в неделя в Пловдив сняг вкара “канарчетата” в залата. “Жълто-черните” проведоха интензивно занимание във фитнеса заради тежкото време.

Душан Керкез и екипът му сериозно натовариха футболистите в първия ден от тренировъчната седмица. Във фитнеса тренираше и Мохамед Брахими, който се готви по индивидуална програма и ще бъде готов за мачовете след Нова година.

Срещата с Арда е от голямо значение за “жълто-черните”, които при успех ще се намесят сериозно в битката за седмото място. Сблъсъкът е в петък от 15:00 часа. Със сигурност пловдивчани влизат от много по-добра психологическа позиция в него. През уикенда те победиха Пирин с 3:1. А вчера Арда загуби с 0:3 у дома от ФК ЦСКА 1948. Така кърджалийци хем изпаднаха от топ 6, хем имат два дни по-малко за възстановяване от Ботев. “Канарчетата” изостават вече само на 5 точки от предстоящия противник, който обаче има и мач по-малко.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ