Панайотов: Арда нямат с какво да ни изненадат или поне така се надяваме

ФК ЦСКА 1948 - Етър, Николай Панайотов

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, говори на официалния брифинг преди домакинството срещу Арда Кърджали. Двубоят от 18-ия кръг на Първа лига е в неделя от 12:45 часа.

„Очакванията ни за мача са в неделя да бъдем по-добрият отбор и да победим, тъй като е изключително важен мач за нашия отбор. Не само за класирането, а и срещу отбори, които се намират в добра форма. Надявам се да не допускаме грешки като в последния мач и да излезем победители.

Знаем силните и слабите страни на Арда. Не могат с нещо да ни изненадат или поне така се надяваме. Със сигурност са стойностен отбор, който няма да дойде да бъде победен. Чака ни тежък мач и най-важното е да сме концентрирани от началото, да покажем добро лице и да вземем трите точки“, заяви Панайотов.

Младият специалист говори и за проблемите с контузени футболисти:

„Няколко човека са с леки травми, но като цяло по-голямата част са здрави. Надяваме се да няма контузени, тъй като разчитаме на всеки един футболист“.

Автор: БТА


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ