Иван Минчев отпадна от групата на Славия, Крис Добрев се завръща

Славия - Черно море, Пабло Гарсия, Иван Минчев, Стефан Велев

Кристиан Добрев се завърна в групата на Славия за гостуването на Янтра в Габрово. Крилото лекуваше контузия в коляното, получена по време на лагера в Банско през октомври.

Двубоят на стадион “Христо Ботев” от 1/16-финалите на турнира Sesame Купа на България е в четвъртък, 23 ноември, от 13:30 часа.

Старши треньорът Златомир Загорчич няма да може да разчита на Иван Минчев. Техничарят е с вирус и медицинският екип на „белите“ прави всичко възможно да го възстанови за гостуването в Разград на Лудогорец в неделя.

В същото време възстановяването на защитника Георги Търтов от операцията на дясното коляно върви по план. С нелеката задача в този продължителен процес се е заел лично кондиционният специалист Трендафил Терзийски. Прогноза за завръщането на десния бек в игра все още не може да бъде направена. Както е известно, Търтов получи тежката травма в самото начало на мача с Етър (1:0) от първия кръг на шампионата.

Групата на “белите”:

Георги Петков, Светослав Вуцов, Венцислав Керчев, Ертан Томбак, Виктор Генев, Велко Йеленкович, Мартин Георгиев, Сибири Кейта, Денислав Александров, Емил Мартинов, Емил Стоев, Ерол Дост, Кристиян Стоянов, Галин Иванов, Владимир Николов, Тони Тасев, Кристиан Добрев, Роберто Райчев, Mартин Сораков

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ