Стана ясно кога ще се проведе „Черно-бялата“ Коледа

Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив, Фенове

„Черно-бялата“ Коледа, организирана от Фенклуба на Локомотив Пловдив, ще се проведе на 3 декември, съобщиха от клуба на привържениците на „смърфовете“. Събитието отново ще бъде в Дома на културата „Борис Христов“.

В 10:00 часа празникът ще започне с изненади за най-малките фенове на Локомотив, а час по-късно ще бъде открита изложбата „Непознатият Божилов“. Същинската церемония пък ще стартира в 12:00 часа.

„Тази година е по-специална за нашия празник. Най-значимото събитие от културния календар на Пловдив през декември ще се проведе за осемнадесети път. Черно-бялата Коледа навърши пълнолетие! Възникнало спонтанно като своеобразна ретроспекция на изминаващата година, нашето събитие сякаш следва етапите на човешкия живот. И след първите стъпки, неуверени като на току-що проходило дете, днес Черно-бялата Коледа напуска младежките години и навлиза в по-зрял етап от своето развитие“, написаха от Фенклуба на Локомотив.

По традиция на „Черно-бялата“ Коледа ще бъде награден и победителят в анкетата на привържениците на „смърфовете“ за най-добър футболист за изминалата година.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ