Позор от Денков и министър Илиев! Цъфнаха да крадат от славата на Златните момичета

7 Dni Sport21.11.2023
1-21

Наглеците министър предстедателя на България Николай Денков и министъра на спорта Димитър Илиев цъфнаха на летището в София да крадат от славата на Златните ни момичета в шахмата.

Премиерът и министърът бързаха да се строят за снимка с европейските шампионки, нищо, че когато те заминаваха ги нямаше никакви.

Не успяха да решат и проблемите между шахматните федерации, та трябваше други хора да се справят.

Гнусти сте, Денков и Илиев.

Иначе стотици посрещнаха момичетата ни.

„Не мога да повярвам! Ние сме шампиони! Последните минути бяха наистина тежки, защото аз спечелих играта си преди часове, но после резултатът беше изравнен. Последната партия беше тази на Гери. Нещата не изглеждаха много добре, но ние вярваме в нея, стискахме ѝ палци и тя успя. Мисля, че това е първият път от 20 години насам, в който шахът е толкова популярен в България. Много съм щастлива, че отзвукът в медиите е толкова положителен“, заяви Антоанета Стефанова.

„Това беше една много нервна игра. Но Гергана е голям борец и днес го доказа отново“, каза Петър Арнаудов, треньор на националния отбор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ