Ексклузивно в 7DS: Опитват да продадат Неделев в Серия А часове преди Битката за Пловдив!

ботев левски~15

Трансферният прозорец в Италия ще затвори в 21 часа българско време днес. Не е тайна, че звездата на Ботев Пд Тодор Неделев е предложен на няколко клуба от Серия „А“. До хлопването на мандалото тази вечер хората, които опитват да уредят продажбата му на Апенините, ще се помъчат да финализират евентуалната сделка.

Усилено се работи по преминаването на Неделев в 10-ия от последния сезон на Серия А Сампдория, научи 7 DniSport.bg. По наша информация нещата се движат от мениджърска агенция в Италия, оторизирана от ръководството на канарчетата. По този въпрос се работи вече от няколко седмици. Мениджърите не са се отказали и до последно ще се помъчат да уредят негов трансфер в тима от Генуа, колкото и илюзорни да са шансовете, защото е почти невъзможно всички детайли да бъдат финализирани и изчистени в следващите няколко часа.

7DniSport.bg вече разкри, че от Ботев Пд са поставили цена от 2 млн. евро за правата на Неделев, като е била предявена пред няколко кандидата за Тошко, сред които е полският шампион Легия Варшава.

ВИЖТЕ ТУК РАЗКРИТИЕТО НИ ЗА ЗАКОВАНАТА ЦЕНА НА НЕДЕЛЕВ

ВИЖТЕ ТУК РАЗКРИЕТО НИ И ПОДРОБНОСТИТЕ ЗА ЛЕГИЯ ВАРШАВА

Според запознати една от причините сделката и със Сампдория до момента да не е доведена докрай е исканата сума и някои детайли по евентуалната сделка. Припомняме, че при осъществяване на продажбата за Ботев Пд ще бъде само 30% от трансферната сума, а останалите 70% ще отидат в касата на Майнц 05.

Неделев бе предложен на още няколко клуба от Серия „А“, сред които са Каляри и Парма. Според запознати разговорите с тях е водил българин, който от години живее в Италия, но и с тях не се стигна до желания резултат.

Остават няколко часа, за да се разбере дали 25-годишният халф все пак ще заиграе в Италия. Нещата изглеждат невъзможни в последния момент, но …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ