Левски си хареса вратар на Пирин

Максим Ковальов,

Вратарят на Пирин Благоевград – Максим Ковальов, е попаднал в радара на Левски, научи Gong.bg. 23-годишният украинец прави много силен сезон за „орлетата“ и привлече вниманието към себе си.

На „Герена“ имат намерение да се подсилят с нов вратар, като стражът на Пирин е едно от имената, които попадат в плановете на ръководството на „сините“.

Максим Ковальов има договор с Пирин до края на сезона, като в него има откупна клауза на стойност 75 хил. евро. Шефовете на „орлетата“ биха склонили да го продадат за значително по-ниска сума, предвид факта, че може да го изпуснат без пари в края на кампанията.

През този сезон украинецът е изиграл 17 мача за Пирин във всички турнири. В тях той е допуснал 21 гола, а в четири мача е запазил суха мрежа. Стражът се отличи и с четири спасени дузпи до момента през кампанията.

Левски разполага с Пламен Андреев, Николай Михайлов и Иван Андонов под рамката на вратата. Първият е твърд титуляр, а договорът на втория изтича в края на сезона. Андонов за момента пази във втория отбор на „сините“.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ