Баскетболният Берое стартира подготовка с добра новина! Национал, разминал се с чужбина, тренира със заралии

баскетбол - Павел Маринов - Берое

Българският национал Павел Маринов ще стартира своята предсезонна подготовка с тима на Берое. Маринов трябваше да замине за Франция, но договорът му пропадна и той ще започне от днес да се готви редом с възпитаниците на Любомир Минчев. За последно българинът игра в румънския Стяуа.

Обстановката в Стара Загора не е чужда за Павел Маринов, който назад във времето е носил за кратко зеления екип. Това се случва през сезон 2006/2007г., когато националът записва за Берое 3 двубоя. В тях Маринов престоява средно по 15,3 мин. на игрището и записва общо 36 точки.

Баскетболистите на Берое вече стартираха своята предсезонна подготовка. В рамките на вчерашния ден 12-те играчи преминаха през щателни медицински прегледи, а в 18:00ч. старши треньорът Любомир Минчев проведе първото си тренировка. Баскетболистите на Берое ще се готвят по специална програма, в която влизат и сутрешни занимания във фитнеса. За всички фенове на отбора тренировката в понеделник ще бъде открита. Тя е с начален час 18:00ч. в спортна зала ДЗУ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ