Французин от Локомотив София аут от мача срещу Левски

7 Dni Sport21.11.2023
Локомотив София - Етър,

Френският краен защитник на Локомотив София Стефан Ламбез ще пропусне домакинството на Левски, пишат колегите от „Тема Спорт“. Срещата в „Надежда“ е в понеделник от 17:30 часа.

Бранителят получи контузия при загубата на столичните железничари от Локомотив Пловдив с 1:2 на „Лаута“ и тя не му позволи да вземе участие в 1/8-финалния сблъсък със Спартак Варна за Купата на България, който бе загубен от тима му след изпълнение на дузпи.

Треньорът на червено-черните Данило Дончич няма да рискува Ламбез срещу сините, тъй като иска той да бъде напълно възстановен, за да може да го използва пълноценно. От началото на сезона юношата на ПСЖ взе участие в седем мача в първенството и постепенно се пребори за титулярната позиция по десния фланг с Ивайло Найденов. С проблеми преди мача със Спартак Варна бе и капитанът Красимир Милошев, но той се възстанови и игра срещу соколите.

В момента с тима не се готвят националните Валентин Николов, Бубакар Гай и Стив Траоре.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ