Кубрат Пулев се завръща! Боят е преместен, ще бъде жестоко

кубрат пулев 2

Най-добрият ни професионален боксьор Кубрат Пулев отложи битката си срещу Анджей Вавжик с две седмици и премести сблъсъка от Чикаго в Калифорния, съобщи bTV.

Пулев ще се бие с 36-годишния поляк на 14 декември в легендарната зала „Хангар“ в Коста Меса.

Първоначалното двубоят беше насрочен за 2 декември в Чикаго, а по-късно Кубрат обяви в социалните мрежи, че ще се бие на този ден, но в Маями на боксова гала, организирана от Дон Кинг.

В момента Пулев е на подготвителен лагер в Лас Вегас, където направи и няколко тренировки с ММА боеца Благой Иванов.

Зала „Хангар“ в Коста Меса е добре позната на Кобрата. Той победи там Богдан Дину, а след това постигна още две победи на американска територия срещу Райдъл Букър и Джери Форест. Последната среща беше през май 2022 г.

Именно в „Хангар“ около мача си с Дину Кубрат се запозна с репортерката Джени Суши, а по-късно беше обвинен от нея в сексуален тормоз и изтърпя наказание.

Пулев не се е боксирал от лятото на 2022 г., когато отстъпи на Дерек Чисора в Лондон. На професионалния ринг балансът му е 29 победи и 3 загуби.

На същата гала, на 14 декември в Коста Меса, най-вероятно ще се бие и Тервел Пулев. По-малкият от двамата братя се боксира в „Хангар“ през април, когато нокаутира Джоел Ходжгрийн.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ