Илиан Илиев: Трябва да играем със самочувствие, не сме толкова далеч

Илиан Илиев,

Националният селекционер Илиан Илиев говори след равенството 2:2 срещу Сърбия в Лесковац. Срещата беше последна за „лъвовете“ от квалификациите за Европейското първенство следващата седмица. Специалистът заяви, че неговите играчи са показали, че не са толкова далеч след мачовете си с „белите орли“ и Унгария.

„Вътрешно се надявахме да не ни вкарат още един гол второто полувреме, за да направим някои промени и да се успокоим. Казах на футболистите, че трябва да играем със самочувствие. Без него не можем да покажем футболните си качества. Второто полувреме го показахме. Пак допуснахме два гола от статични положения, което не е добре. Вкарахме днес по-високи хора. Не трябва да го повтаряме. Трябва да се променят тези неща. Доволен съм от реакцията.

За хрочнини проблеми не може да се говори. Добри футболисти са, с думи може да се разберем. Седмицата психологически беше тежка за мен, за щаба и футболистите. Радвам се, че завършихме с положителен резултат, независимо, че не успяхме да постигнем прословутата първа победа за годината. Играхме с първия и втория в групата и показахме, че не сме толкова далеч. Има някои бели петна, в които изпадаме. Това трябва с времето да се отстранява, защото в някои мачове може да ни коства повече“, каза Илиев.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ