Димитър Бербатов пред „CNN“ за голямата криза в българския футбол: Замръзнали сме във времето

7 Dni Sport18.11.2023
Димитър Бербатов,

Проблемите в българския футбол стигнаха и до световните медии, благодарение на Димитър Бербатов, който разказа за актуалната ситуация пред „CNN“. Той заяви, че у нас има голяма криза във футбола.

„Българският футбол е в голяма криза. Моят екип – Стилиян Петров, Мартин Петров, всички бивши футболисти – решихме, че е време за промяна и започнахме борба за тази промяна“, каза бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

От „CNN“ отчетоха: „Промяната засега се оказва трудно постижима, докато Българският футболен съюз и настоящият президент Борислав Михайлов продължават да бъдат преследвани от поредица противоречия.“

Бербатов обясни и за трите обиколки из страната, в които представиха на клубовете в България визията си за управлението.

„Замръзнали сме във времето. Все още сме в 1994-а година и смятаме, че нещата трябва да се случват именно по този начин. Не, сега сме в 2023-а година. Нещата във футбола са напълно различни и това е, което искам да покажа на хората“, заяви още Димитър Бербатов.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ