Венцеслав Стефанов: Времето на Боби Михайлов очевидно свърши

7 Dni Sport18.11.2023
Славия, Пресконференция, Венцеслав Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред колегите от „Топспорт“, че времето на Борислав Михайлов като шеф на БФС „очевидно е свършило“.

Ето какво каза той пред нашата медия за протестите:

„Това не беше мирен протест. Убеден съм, че полицаите нямаше да употребят сила, ако не беше необходимо. За съжаление много години се търпяха всички тези неща, тези издевателства и сега се стигна до тази ситуация.

Че Боби Михайлов има кусури – има! Но всичко трябва да стане по цивилиазонен начин. Не с насилие. Аз съм за ред и дисциплина в държавата.

Наследството на Боби е пагубно, той трябваше да излезе пред всички и да каже: „Хора, това е така, това е така, това е така“. Аз не подкрепям и Бербатов. Това трябва да е ясно. Авторитетът на българския футбол отиде на кино.

Аз съм на 74 години и съм видял много протести. Никой не може да ме убеди, че полицията е предизвикала този хаос.

Лечков и Костадинов са дали много на българския футбол. Аз съм му казал грешките на Михайлов, но ме заболя устата да повтарям. Българският футбол трябва да принадлежи на българите. В отборите трябва да има най-малко 6 българи, които да играят, но те не го направиха това нещо. Не мога да ви кажа поради какви интереси.

Какво трябва да последва сега? Боби Михайлов явно няма да е президент на футболния съюз. Ще има нови избори. Но… трябва да има ред в държавата. В това съм категоричен.“, каза още Стефанов.

Автор: Александър Линдарев / „Топспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ