Тази вечер Александър Везенков се изправя срещу новото чудо на НБА

Кливланд Кавалиърс - Сакраменто Кингс, Александър Везенков

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков отново ще бъде в действие тази нощ. Сакраменто Кингс ще гостува на Сан Антонио Спърс в мач от НБА, като срещата е с начален час 2:30 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 3.

Александър Везенков продължава да трупа самочувствие, като в последните си мачове се отчита с откраднати топки, показвайки подобрение в играта си в защитен план. Българинът ще се надява да получи нов шанс за изява и да намери своя ритъм в стрелбата от игра, най-вече от позицията за 3 точки. Сакраменто е в чудесна форма като има четири поредни победи, в които неизменно вкарва над 100 точки.

Този мач привлича вниманието, тъй като в Сан Антонио е най-новото чудо на лигата – Виктор Уембаняма. Центърът е впечатляващ със своя ръст, като има изключителен размах на ръцете, но и неговата стрелба от дистанция е изключително внушителна. Тимът е в трудна ситуация, тъй като е в серия от шест поредни поражения и ще иска да промени това именно тази вечер.

Това е пореден мач, в който Везенков ще се изправи срещу най-големите звезди в лигата, след като вече игра срещу имена като ЛеБрон Джеймс и Стеф Къри.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ