Браян Переа е вариант за трансфер в Славия

7 Dni Sport17.11.2023
Славия - Ботев Враца, Златомир Загорчич

Нападател от Ботев Враца е попаднал в радара на Славия за зимната селекция, пишат коелгите от „Тема Спорт“. Колумбийският голмайстор на врачани Браян Переа е сред опциите на белите за нов централен нападател. Старши треньорът на столичани Златомир Загорчич вече на няколко пъти обяви, че привличането на такъв футболист ще е приоритет по време на прекъсването в шампионата.

Славия следи и футболист от чужбина за невралгичната позиция.

Откакто се завърна в „Овча купел“ за трети път, сърбинът залага на Владимир Николов за върха на атаката, но използва и фалшива деветка в лицето на Емил Стоев.

Переа пропусна последния мач на Ботев Враца, който бе именно срещу Славия. Той е почувствал неразположение и не попадна в групата за визитата в „Овча купел“. Не е тайна, че бившият футболист на Лацио иска да смени обстановката и да си тръгне от врачани. Договорът му с клуба обаче е до лятото на 2025 година. Именно това и трансферната сума, която Славия трябва да плати, може да се окажат пречка за сделка. Това провали наскоро преминаването на Браян Переа в Арда. Кърджалийци се отказаха заради многото пари, които врачани бяха поискали за звездата си.

През февруари нападателят ще стане на 31 години. Той дойде под Околчица в началото на 2022 година от американския Палмс Бийч.

Славия вчера потвърди, че ще играе контрола с втородивизионния Спортист Своге. Проверката е днес от 13:00 часа и ще се проведе на помощния терен до стадион „Александър Шаламанов“, за да се пази централното игрище, което не е в най-добрия си вид напоследък.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ