Бойко М. Борисов се разправи с Борислав Б. Михайлов. Кратко, точно и ясно, оставката на масата.

7 Dni Sport17.11.2023
payimage-602358

Лидерът на партия „ГЕРБ“ – Бойко Борисов използва изява преди събрали се медии, за да каже своето становище около протестите в София срещу президента на БФС – Борислав Михайлов.

„Преди това трябва Борислав Михайлов да си подаде оставката, незабавно! Терзиев (Васил Терзиев – б.р), който позволи да се съберат агитките на мирен протест – как така ще събираш враждуващи агитки на мирен протест? Заради един, да не го нарека Борислав Михайлов с най-обидните думи, в София се проля кръв и Терзиев го разреши това нещо. Вследствие на което тези провокации нямаше как да се подминат. И най-интересното е, че в 19:30 часа, когато София гори, получавам имейл за среща от кмета на София. В 19:30 – вместо да си гледа града, той ми пише имейл“., каза по темата Бойко Борисов, който е заявил своята позиция за Борислав Михайлов от много време.

„За оставката на Борислав Михайлов, като шеф на БФС, още през 2019 година ние имаме политическа позиция. Г-н Борисов беше премиер, когато г-н Красен Кралев бе Министър на спорта и тогава нямаше неяснота дали някой трябва да си подаде оставката или не. Знаете, че през 2019 след един да кажем инцидент, в кавички, в Белград или Загреб, се беше случил, когато на г-н Михайлов му беше прилошало, казвам го с усмивка, защото всички сме наясно какво точно се случва. Тогава бе поискана неговата оставка и незнайно защо през 2021 година, когато нашето правителство не бе в управлението на България, той я оттегли.

Знаете, че г-н Борисов е човек, който е пленен от футбола. Той има отношения. Аз не съм футболен фен и не разбирам всички процеси, но най-нормалното нещо е някой да си тръгне“, допълни председателят на „ГЕРБ“ – Десислава Атанасова.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ