Илиан Илиев: Не знаем какво се случва извън стадиона, резултатът е реален

България - Унгария, Илиан Илиев

Селекционерът на България Илиан Илиев говори след равенството 2:2 срещу Унгария в квалификация за Евро 2024. Той сподели, че в отбора не са знаели какво се е случило по време на протеста пред стадион „Васил Левски“.

„Не знаем какво се е случило, защото се бяхме концентрирали върху мача. И в момента не знаем какво се случва. Съжаляваме за това, което се е случило. Със сигурност ние и футболистите имаме най-малка вина за това, което се е случило извън стадиона. Като идвахме беше спокойно, след това не знаехме какво е станало. Толкова тежки работи ли са се случили?“, каза Илиев.

„Изиграхме мача повече с битка, мъжество. Футболът не беше на високо ниво. След първите 20 минути показахме характер. Трябва да подобряваме играта с топка. Знаем, че футболно можем повече. Поздравявам футболистите за изиграния мач. Унгария беше по-добрият отбор в мача, но можеше да победим. Резултатът е реален“.

„Винаги се отразява като си с човек по-малко. Показа се и класата на Собослай“, завърши Илиев.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ