Съставите на България и Унгария в дебюта на Илиан Илиев

България, Илиан Илиев

Националният отбор по футбол на България се изправя срещу Унгария в двубой от евроквалификациите за Евро 2024. Срещата е с начален час 19:00.

България е в слаба форма, като няма победа вече точно една година – от победата над Кипър с 2:0 в приятелска среща. Тимът няма шансове да се класира в следващата фаза и ще се надява на добро представяне. Новият треньор Илиан Илиев ще дебютира като треньор на България и ще опита за краткото време, в което е на този пост, да направи промени, с които да донесе нужния резултат и хубава игра.

Тимът на Унгария е първи в групата, като при победа ще гарантира участието си на Евро 2024, както и първото място в група G. „Маджарите“ са в изключителна форма и са допуснали едва 4 гола в шесте си мача дотук, което ги прави с най-добрата защита в групата. Голямата звезда на тима Доминик Собослай ще е под светлините на прожекторите, като именно той отбеляза страхотен гол срещу България в Будапеща.

България – Унгария

България: 1. Даниел Наумов, 2. Виктор Попов, 4. Илия Груев, 5. Алекс Петков, 6. Валентин Антов, 9. Спас Делев, 11. Кирил Десподов /к/, 14. Антон Недялков, 18. Ивайло Чочев, 20. Филип Кръстев, 21. Мартин Минчев

Селекционер: Илиан Илиев

Унгария: 1. Денеш Дибуш, 2. Адам Ланг, 4. Атила Салай, 7. Лоик Него, 8. Адам Наги, 9. Мартин Адам, 10. Доминик Собослай /к/, 11. Милош Керкес, 17. Калъм Стайлс, 21. Ендре Ботка, 23. Кевин Шобот

Селекционер: Марко Роси


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ