Стоичков към пловдивските общинари: Работете за града

Христо Стоичков,

Да бъдат единни и да работят в разбирателство в името на Пловдив, призова Христо Стоичоков представителите на различни групи в Общинския съвет. Той се срещна с тях в заседателната зала на градската управа. Там присъства и кметът Костадин Димитров.

Камата влезе през задния вход на общината и след срещата излезе пак оттам, като избегна всякакви срещи с журналистите. Изобщо не е говорил за мача България – Унгария и за казуса, който се получи покрай БФС. „Не се занимавам с български футбол“, е казал той на общинарите. По тази причина е отказал да говори и пред репортерите. „През цялото време призоваваше да се обединим всички в името на Пловдив, за да могат хората да живеят нормално“, обясни председателят на местния парламент Атанас Узунов, който е и кум на Камата. „Пловдив е най-красивият град и аз се гордея с него. Надявам се през този мандат да направите така, че градът да се развие“, призовал Стоичков съветниците. Узунов е благодарен, че на поканата за срещата са откликнали представители на всички групи.

Автор: „24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ