Наско Сираков с команда „чиба“ към Андриан Краев и Жереми Петрис: Щом не уважавате Левски, действайте

7 Dni Sport16.11.2023
Левски, Отбор, Жереми Петрис

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обмисля да изпрати на заточение Андриан Краев и Жереми Петрис във втория отбор, пишат колегите от „БЛИЦ“, позовавайки се на свои източници в клуба.

Легендарният голмайстор е стигнал до крайното решение заради отказа на двамата да подпишат нови договори.

Анди и Жереми са ключови футболисти в „синия“ отбор, но са разочаровали ръководството с голямата си упоритост да не подновят контрактите си с клуба, изстрелял ги към големия футбол.

Сираков първоначално смятал да ги отстрани от отбора и да гледат видео така, както наказа Илиан Стоянов преди двайсетина години. В крайна сметка обаче босът преценил, че сега времената са други и няма смисъл да прилага остарели наказателни методи.

Всъщност, мярката се налага, защото Сираков имал подозрение, че Краев и Петрис няма да дават всичко от себе си в предстоящите мачове. Това няма как да бъде потвърдено, защото двамата са умни момчета. Те със сигурност ще се раздават максимално, за да се представи отборът по най-добрия начин.

Друг аргумент на Сираков е, че с отстраняването им от първия състав ще се даде възможност на Николай Костов да подготви отбора за пролетта без футболистите, които вече няма да са на „Герена“ през 2024 година.

Автор: „БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ