Сърбия със сериозни премеждия преди мача с България

България - Сърбия,

Делегацията на сръбския национален отбор пристигна във вторник в Белгия, където в сряда (15 ноември) на стадион „Крал Бодуен“ в Брюксел трябваше да се играе приятелски мач между двата тима. Веднага след пристигането си обаче, сърбите се изправят пред голям проблем.

Метеорологичните условия в столицата на Белгия са катастрофални, последвани от проливен дъжд и силен вятър, затова беше отменена официалната тренировка и пресконференцията на Сърбия.

Първоначално тренировките бяха преместени на друг стадион близо до Брюксел, но и там метеорологичните условия бяха лоши, така че отборът на Драган Стойкович изобщо не тренира.

Сръбските медии съобщават, че окончателната съдба на мача ще бъде решена в следващите часове в координация с делегата и съдиите, които ще имат последната дума. След този мач Сърбия ще играе срещу България, в ключовия мач за класиране на Европейско първенство през 2024 в Германия.

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ