Унгарски фенове: Никой не заслужава такъв футболен съюз. Това вероятно никога не се е случвало в африканските страни

7 Dni Sport15.11.2023
402595961_725100116314878_2445338361725953724_n

Унгарските ултраси от „Hungarian Fanatics“ излязоха с позиция в социалните мрежи относно предстоящото гостуване на „маджарите“ срещу отбора на България от квалификациите за Евро 2024. В крайна сметка двубоят ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски“ и ще бъде без публика. Унгарците подкрепиха българските фенове, които ще протестират срещу ръководството на Българския футболен съюз. Те заявиха, че никой не заслужава такава футболна федерация. Позиция, която те затвърждават.

Ето какво написаха унгарците:

„Два дни преди мача се реши къде ще се проведе България – Унгария. Остава първоначалното решение, че двубоят ще се играе в София.

Малко тръгват на път, заедно ще гледаме мача в столицата, при интерес може да намерите нашите събития, ще ви помогнем, ако не успеете. Не се колебайте да пишете.

Подкрепете българските фенове, на това дилетантно ръководство не му остава много време, една държава, членка на УЕФА, трябваше да се погрижи много по-сериозно за собствените си привърженици и разбира се, нашите фенове. Никой не заслужава такъв футболен съюз! Това вероятно никога не се е случвало в африканските страни…

Хайде, Унгария!“

Снимка: От Официалната Фейсбук страница на Hungarian Fanatics


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ