Георги Илиев – Майкъла: В ЦСКА да слушат съветите на Паро Никодимов

7 Dni Sport15.11.2023
ЦСКА - Ботошани, Отбор

Бившият директор и футболист на ЦСКА Георги Илиев–Майкъла коментира пред „Тема Спорт“ програмата на тима до края на годината и казуса със строежа на новия стадион.

„Време е вече ЦСКА да победи в едно дерби. Червените в момента не играят много добре, но печелят. И срещу Крумовград се видя това. Искам срещу разградчани пак да не играят добре, но да победят с 2:1. По този начин вече ще защитиш сериозните си намерения за шампионската титла.

Споделих, че ЦСКА ще е единственият конкурент на Лудогорец, и това се потвърждава. Очаквам феновете отново да подкрепят тима и треньорът да докаже, че има качествата за такъв отбор. Вече в няколко мача армейците побеждават, но не играят добре. Искам с разградчани червените да действат по този начин, който очакват феновете и собствениците. Това е мачът. В ЦСКА трябва да се вслушат повече в съветите на Аспарух Никодимов – висок клас специалист. Жребият за купата също е добър и виждам ЦСКА на финала“, заяви Илиев.

„Жалбите за стадиона са изкуствени. Само и само да не се започне реконструкцията. Очаквам, че до Нова година ще отпаднат и да не може всеки в България да пуска жалби“, добави още той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ