Зов за помощ: Да помогнем на Павел Калев от Олимпиец Плевен

7 Dni Sport14.11.2023
Screenshot 2023-11-14 at 18.17.26

Павел Калев се нуждае от помощ. Той пострада тежко в пътнотранспортното произшествие на пътя Плевен-Ловеч в събота (11 ноември), в което трагично загубиха живота си трима души – президентът и треньор във ВК Олимпиец Стефка Великова, и двама състезатели на мъжкия отбор и треньори в клуба – Симеон Симеонов и Калоян Минков.

Калев, който е студент от първи курс в Медицински университет Плевен, се нуждае от интервенционална кардиологична процедура, която не се покрива от НЗОК – поставяне на стент на низходяща гръдна аорта по повод дисекация.

Животоспасяващата интервенция ще се извърши по спешност в частна болница и сумата е на стойност 5000 лева. Като след това му предстои операция на бедрена кост.

„Нека върнем Павел вкъщи здрав, усмихнат и още по-силен от преди! Нека покажем на семейство Калеви, че не са сами!“, апелират приятели на Павел.

Дарителската сметка е на името на неговата майка – Бистра Петкова Калева

BG37 CECB 9790 1036 9818 00

Вече има поставени дарителски кутии за събиране на средства за Павел Калев в магазин „Зора“ – Панорама мол, Медицински Университет Плевен, СУ „Иван Вазов“, ДКЦ „Авис Медика“ ООД – регистратура.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ