Борислав Михайлов с благодарствено писмо до кмета на Кърджали

Поклонение Иван Вуцов (15) борислав боби михайлов

Президентът на Българския футболен съюз – Борислав Михайлов, излезе с благодарствено писмо до кмета на Кърджали по повод готовността стадион „Арена Арда“ да приеме мача на националния отбор срещу Унгария този четвъртък, 16.11, от 19:00 часа.

Както е известно, по-рано днес официално беше обявено, че срещата ще се играе на Националния стадион „Васил Левски“ без публика.

Ето текста на писмото от Борислав Михайлов:

ДО

Г-Н ЕРОЛ МЮМЮН

КМЕТ НА ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ

КОПИЕ ДО:

РЪКОВОДСТВОТО НА

ПФК „АРДА“

Уважаеми господа,

С настоящето бих желал да изкажа искрената си признателност за бързата реакция и подкрепата от страна на община Кърджали и ПФК „Арда“ в създалата се безпрецедентна ситуация около домакинството на мъжкия национален отбор на България в квалификацията за ЕВРО 2024 срещу Унгария.

Вашата готовност да приемете организацията на двубоя предвид форсмажорните обстоятелства е показателна за добрите ни партньорство и комуникация, както и за уважението Ви към институциите Български футболен съюз и национален отбор на България.

Европейската футболна централа УЕФА взе крайното решение да насрочи квалификацията за Националния стадион „Васил Левски“ в София; въпреки това още веднъж благодаря за изразената подкрепа и се надявам двубой от подобен ранг да бъде проведен на стадион „Арена Арда“ в близко бъдеще, тъй като БФС неведнъж е изказвал становището, че националният отбор трябва да играе на всички качествени съоръжения в страната за радост на привържениците.

С уважение,

Борислав Михайлов

Президент

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ