Краси Радков: Ще Ви кажа истината за Слави Т. Трифонов, нашето запознаство, митичния разговор

7 Dni Sport14.11.2023
payimage-159519

Актьорът и комик Краси Радков беше гост в подкаста на Йонислав Йото – Тото, който бе със специално издание в летния театър във Варна. Двамата проведоха много откровен разговор, който тепърва предстои, да бъде излъчен в цялост. Към момента в канала на Тото се пускат отрязъци, в един от тях Краси Радков разказа затова как се се запознали със Слави Трифонов.

Посетителите на подкаста на живо във Варна бяха много щастливи от това, че Краси Радков е госта.


Слави Трифонов и Краси Радков в „Шоуто на Слави“, което е абсолютен рекордьор в телевизията.

„Запознахме се със Слави на едно парти на Магърдич Халваджиян. Аз съм работил и за него, навсякъде съм работил.

Видях го и му каза Г-н Трифонов вие сигурно, не ме помните, но аз бях в шоуто Ви и изиграх един скеч. Той ми отговори следното: „Я ела тука. Ти си голям сладур.“. След това си говорихме и каза, че ми предлага работа, а аз имам няколко месеца, мисля, че три за да реша, дали искам. Попита ме и къде живея и има ли нужда от пари. Отговорих му, че правя ремонт и нямам нужда от пари.

Нямаше какво да го мисля, аз съм от Враца. Да работа за Слави Трифонов и в този екип си го бях само мечтал.

Отивам и да Любо Нейков и Виктор Калев и двамата имат изградени образи, а аз имах един само „Бай Шиле“ и го играх първите месеци. След това опитвахме разни образи и някои от тях останаха. Нямам любим образ. Всички тези провокации към Слави Трифонов, Ванката и екипа ги правя не, да ги ядосвам, а за да забавлявам зрителите.“, каза Краси Радков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ