Генчо от „Игри на волята“ – сезон 4: Не знам колко мога да се отпусна, но чуйте цялата истина за риалити формата

7 Dni Sport14.11.2023
Screenshot 2023-11-14 at 11.04.20

Един от любимците на публиката от „Игри на волята“ – сезон 4 и като цяло – Генчо гостува на рапъра Йонислав Йотов – Тото в подкаста му в YouTube „При Тото“, където разказа интересни истории за шоуто от вътре.

Генчо малко или много критикува участниците в сезон 5 заради причината, че те са се подготвили предварително и липсва момента на изнената, а вече всички го гледат като игра и състезание, а тръпката я няма.

„Не знам до колко мога да се отпусна, да си изкажа цялото мнение, но мисля, че много се пренавити всички. Участниците са пренавити, някак си всеки е намерик с кого да се подготви, всеки е намерил от кого да добие опит. Не са ествени човек. Моя сезон имаше няколко човека, които бяха ходили, които бяха редили пъзели предварително, бяха тренирали. Няколко човека от предишните сезони ги имат и къде тайно, къде не си организират някакви тренировки, аз много късно разбрах затова, вече като бях вътре, щях и аз да науча туй-онуй. Някои от нашите участници бяха, ама този сезон половината са минали през това нещо, първо има треньори за общо физическата подготовка, второ всеки втори звъни на някой без значение като мен или като някой от сезоните и го пита за социалната игра, да му даде някакви съвети. Има пък някои, които са си първи приятели с някой, който е бил вътре в някой сезон. Ония пък му разкаже всичко от до. Влизат много пренавити, няма го естественото, няма я естествената реакция.

Попринцип аз като бях вътре, повече време си вярвах, че това е реалност, ти си бил в „Биг Брадър“, нали, знаеш горе долу пред камерите какво се случва и въпреки, че знаеш, е всичко е фалшиво, има една такава част на мозъка ти, която започва да свиква с това. Забравяш лека по лека за камерите, това което помниш естествено е, че това, което си ти, ако ти много се изложиш твоите роднини ще го отнесат, това никога не съм го забравял. Нали винаги съм си го помнил в себе си, че ако много се изложа, моите роднини ще го отнесат, нали. Само това, само това, остава тука една мисъл. От там натък аз забравям, че това е една игра, аз си го изживявах, това са моите хора, опитвам се да е честно, искам да има правда като в живота, да си има някакви общи истински правила за всички. Усещаш го така сякаш е реалност, а сегашни хора, те влизат в игра, те този момент с тази заблуда го няма, тя не попиват в това нещо. Не ми харесва на мен.“, казва Генчо – участник в „Игри на волята“.

Снимка: От Официалния Инстаграм на Генчо Генчев


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ