Нов обрат, объркването продължава: „Васил Левски“ отново вариант за България – Унгария

7 Dni Sport14.11.2023
Черна гора - България,

Неяснотата около това къде ще се проведе европейската квалификация между отборите на България и Унгария продължава, като вариант за провеждането на срещата отново е Националния стадион „Васил Левски“, съобщават колегите от „Дспорт“. По информация от БФС за започнали спешно работа по тази опция.

Това бе и първоначалното място на провеждане на двубоя, след което бе преместен на „Христо Ботев“ в Пловдив. Оказа се, че „Колежа“ не е годен да приеме срещата, тъй като са предвидени ремонтни дейности.

Появи се и вариант за „Арена Арда“ в Кърджали, но от БФС не е постъпило писмо мачът да се играе там, обяви кметът на града Ерол Мюмюн, който по-рано в интервю в Спортното шоу на Дарик заяви, че на 99% срещата ще се проведе на стадиона на Арда.

Това връща всичко в начален етап и на дневен ред отново се появи „Васил Левски“ в София. Възможно е и на Националния стадион да бъдат допуснати фенове. Съществува и реалната възможност мачът изобщо да не се проведе.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ