Ивайло Петев оптимист преди дебюта си, сравни го с Левски – ЦСКА

7 Dni Sport11.11.2023
Ивайло Петев,

Новият старши треньор на Университатя Крайова Ивайло Петев говори преди дебюта си срещу Динамо Букурещ в мач от 16-ия кръг на румънското първенство, който ще се играе утре, 12 ноември, от 16:00ч.

Той сравни тази среща с дербито Левски – ЦСКА, а в румънските медии го поправиха, че срещата е по-скоро със заряда на мач между Локомотив Пловдив и „армейците“.

„Очакванията ми са големи, предишните дни бяха много важни за мен, играчите тренират добре, аз съм оптимист, всичко мина нормално, надявам се да играем добре и да победим. Трудно се решават много неща за кратко време, важното е играчите да са доволни, защото тогава могат всичко”, започна Петев.

„Ще последват добри дни, имаме добри играчи, но от ден на ден те трябва да са още по-добри. Доволен съм от това, което видях, важно е да се концентрираме върху това, което трябва да направим. Крайова има всичко необходимо по отношение на инфраструктура, тренировъчна база и стадион, имаме и страстни фенове“, продължи той.

„Сега не мисля за трансфери, защото имаме да играем мачове. Трябва да предприемем всичко стъпка по стъпка. Уважаваме съперника, независимо от формата му, знам какво означава Динамо, ще бъде един вид Левски – ЦСКА София. Това дерби не е от вчера, независимо от позициите, на които са отборите, дербито си е дерби“, заяви наставникът на Университатя.

„Често говоря с Козмин Моци, но Лудогорец и Крайова са различни неща. Надявам се да съм човекът, който ще донесе титлата в Крайова след толкова години. Досега не съм излизал в града, оставам повече на тренировъчната база, защото там имам много работа, ще имам време и да опозная град Крайова. Много хора ме поздравиха, че дойдох в Крайова, никой не ми каза, че съм направил грешен избор. Обикновено ми се обаждат хора, които искат нещо. Приятелите ми също ще дойдат на мача в неделя”, каза още старши-треньора на отбора Ивайло Петев.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ