Славия измъкна нова победа, Ботев Вр вече с шест поредни загуби

Славия - Ботев Враца,

Ботев Враца претърпя шеста поредна загуба в първенството, след като отстъпи с 0:1 при гостуването на Славия от 17-ия кръг на еfbet Лига. Единственото попадение в срещата отбеляза Мартин Георгиев в края на първото полувреме. За „белите“ това е втори пореден успех.

Марко Мажуга центрира остро в наказателното поле на Славия в 7-ата минута и се наложи Светослав Вуцов да боксира топката в корнер.

Иван Минчев подаде към Тони Тасев в 11-ата минута, а той се измъкна от Мартин Христов и стреля, но встрани от десния страничен стълб на вратата на Федерико Бариос. След това бе маркирана засада на Тасев.

Славия поведе с 1:0 в 44-ата минута. Тони Тасев центрира от корнер в наказателното поле на Ботев Враца, където Мартин Христов изпусна Мартин Георгиев, а той отклони топката и я прати във вратата на Федерико Бариос.

Славия организира много опасна атака в 50-ата минута. Тони Тасев се измъкна от футболист на Ботев Враца и навлезе в наказателното поле на гостите, след което продължи топката към Галин Иванов, който стреля, но Федерико Бариос успя да се намеси и да избие топката в корнер.

Даниел Генов отправи много коварен удар от фал, но Светослав Вуцов действа сигурно и изби топката в корнер.

Емил Мартинов отправи много опасен удар в 76-ата минута, но топката срещна напречната греда на вратата на Федерико Бариос.

Ботев Враца остана с човек по-малко в 77-ата минута, когато Диого Барбоса бе изгонен за втори жълт картон от съдията Валентин Железов.

Славия направи много голям пропуск в 87-ата минута. Денислав Александров получи извеждащ пас зад гърба на отбраната на Ботев Враца и бе сам срещу Федерико Бариос, но вратарят на гостите успя да спаси слабия удар.

Славия – Ботев Враца 1:0

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ