В ЦСКА и пак в ЦСКА

7 Dni Sport10.11.2023
ЦСКА - Славия, Светослав Вуцов

Славия може да се раздели с титулярния си вратар Светослав Вуцов по време на зимната пауза в шампионата. Засега 21-годишният страж отказва да преподпише с белите, като към момента по-голяма е вероятността това така и да не се случи.

Договорът му е до лятото и от януари той може да преговаря свободно и да парафира предварителни споразумения с други клубове, към които да се присъедини като свободен агент след края на сезона. Интерес към Вуцов не липсва, както от чужбина, така и от България и почти сигурно ще бъде продаден през зимата, за да може клубът да вземе пари за него, ако все пак не склони да поднови контракта си.

Все още не е ясно дали от „Овча Купел“ ще потърсят заместник на Вуцов или ще разчитат на Николай Кръстев като титулярен избор и ветеранът Георги Петков за втора опция под рамката.

По време на паузата за националните отбори не се очакват играчи на проби. Затова е планирана контрола с Марек, като в нея Загорчич ще види качествата на последното ново попълнение Куентин Зеедорф, който е ляв краен защитник и племенник на легендата Кларънс Зеедорф. Той не е играл от пролетта на 2022 година и е изостанал сериозно с подготовката си.

Автор: „Тема спорт“

В Българското първенство отбора на ЦСКА желае да има Светослав Вуцов в редиците си и най-вероятно ще шефовете от „Армията“ ще влезнат в преговори с тези от Славия, за да си осигурят подписа му.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ