Юрген Клоп коментира съдийството на Георги Кабаков

7 Dni Sport10.11.2023
Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив, Георги Кабаков

Юрген Клоп коментира съдийството на Георги Кабаков на официалната си пресконференция след загубата на Ливърпул от Тулуза с 2:3.

Българската съдийска бригада отмени гол на Джаръл Куанса в 97-ата минута, като решението предизвика доста спорове.

Германският треньор на мърсисайдци сподели, че за него голът не е трябвало да бъде отменен заради игра с ръка на Алексис Мак Алистър.

„Едва сега видях видеото и за мен това не е игра с ръка, но как мога да реша това? Топката се удря в гърдите и след това не виждам контакт с ръката, ако трябва да съм честен“, каза Клоп.

„Може би те имаха различен кадър от този, който имах аз. Беше доста преди да вкараме гола и си помислих: „Къде е свободният удар?“ Не го видях добре, но чух, че е можело да има дузпа за нас в друга ситуация, не знам“.

„Всъщност съм малко по-загрижен за това, че ми се искаше да бяхме играли по-добре, ако трябва да съм честен. Това е основният ми проблем тази вечер. По футболен начин по-агресивни“, добави наставникът на „червените“.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ