Данило Асприля е готов да покаже, че още го може в ЦСКА

IMG_2113

Нападателят на ЦСКА – Данило Асприля, вкара два от головете за победата с 3:0 над Черноморец Балчик в мач от Sesame Купа на България. Колумбиецът сподели, че вече е адаптиран към играта на отбора и е готов да покаже какво може.

„Най-важното е, че успяхме да спечелим този мач и продължаваме в следващия кръг. Всеки ден работим за това. Ние сме отбор, който се опитва да пресира и да бележи голове. Вкарахме ранен гол и ни даде самочувствие да продължим така.

Мисля, че се адаптирам вече към играта на отбора. През цялото време сме работили за това. Смятам, че съм готов да покажа какво мога в ЦСКА. Много съм доволен и щастлив. Имаме много добра конкуренция, всички отбелязват голове. Аз ще бъда готов за пет минути или цял мач, за да дам всичко и да помагам на ЦСКА.

ЦСКА е отбор, който е винаги да се бори за първенството, за Купата, за всички състезания. Това е целта на ЦСКА – да спечели всичко.

Автор: „Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ