Позорно действие, истина е новината за любимката от „Игри на волята“ – Александра Фейгин

7 Dni Sport09.11.2023
Screenshot 2023-11-09 at 18.17.34

Най-добрата ни състезателка по фигурно пързаляне Александра Фейгин вече не тренира изпълнението на троен аксел заради лошите условия в Зимния дворец.

Позорно отношение към водеща спортистка.

„Тройният аксел от известно време не го тренирам. Въобще не го опитвам. Така, че скоро няма да го видите в програмите.Надявам се на малко по- късен етап, като се почувствам готова да го изпълня. Все още не мога да вляза в стабилната ми форма. Още не я чувствам. В момента искам на тренировки да изиграя чиста волна програма с елементите, които имам. Това все още не ми се получава на всяка тренировка, Сега трябва да гоня стабилна форма поне на този етап. След това вече мога да мисля за надграждане, тъй като не съм достигнала това, което искам. Условията за подготовка не са най-добрите. В момента сме на долната пързалка. Нямаме тренировки на горната, където ще се проведе състезанието“, сподели за „БНР“ Александра Фейгин.

Възпитаничката на Ина и Андрей Лутай, която ще участва в международния турнир за Купа „Денкова-Стависки“ в Зимния дворец даде оценка и на първото си участие за сезона в Ница Франция, където спечели бронзов медал.

„Първото ми състезание, което беше в Ница преди седмица и половина – две не съм много доволна. Бях сигурна, че съм физически доста добре, че съм във форма. Излязох на волната програма и не направих това, на което бях готова, което исках да покажа. Надявам се на второто състезание да изчистя тези грешки, които ги допуснах и да изиграя програмите си по-добре“, допълни още фигуристката.

„И двете ми програми са нови. Волната програма е супер интересна. Не е на типична класическа музика. Наистина е доста интересно и различно от всички останали, които съм имала до момента. Волната програма я имам от доста време, от половин година. Имах повече време да я отработя. Кратката програма я смених някъде в началото на септември. Тя е една от любимите ми програми. Много е красива. Роклите са супер красиви и интересни. Надявам се двете програми да се харесат на съдиите и на зрителите“, каза фигуристката, която радва с изявите си Фейгин.

Снимка: От Официалния Инстаграм профил на Александра Фейгин


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ