„Истина е новината за Слави Т. Трифонов, 650 000 лева, апартамент, отговаря, казвам ви“

7 Dni Sport09.11.2023
Слави Трифонов,

Слави Трифонов продаде на руската Филип Киркоров апартамента си на морето.

Жилището на шоумена с площ 240х квадрата е купено от суперзвездата на руската естрада за 220 000 лева, съобщават колегите от „Телеграф“.

Апартаментът се намира на 4 етаж на тузарския комплекс „Порт Палас“ в курорта „Св. Константин и Елена“.Към скъпарския имот има и изба от 5 квадрата. Сделката е станала на 12.12.2012 г. Според запознати шоуменът бил на загуба от покупката на морското си жилище. За него броил 650 000 лева и искал да го продаде за същите пари, но не успял. Освен това апартаментът „гълтал“ сериозни пари – по 7500 лева на месец за охрана и поддръжка, а Слави го ползвал веднъж-два пъти годишно през летния сезон.

Според последната клюка Трифонов си е купил ново жилище в затворен комплекс в столичния комплекс „Манастирски ливади“. Блокът все още се строял, но той платил накуп цялата сума – около 500 000 лева. Апартаментът бил от 450 квадрата. В комплект с мезонета вървели и 3 подземни гаража.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ