Емил Виячки: Надявам се да вкараме 2-3 гола на Левски

7 Dni Sport06.11.2023
ФК ЦСКА 1948 - Пирин Благоевград, Отбор

Защитникът на ЦСКА 1948 Емил Виячки се надява, че тимът ще успее да се представи на ниво в домакинството на Левски от 16-ия кръг на efbet Лига и ще вкара 2-3 гола във вратата на „сините“.

„Ще излезем да се надиграваме с Левски. Отборът има достатъчно добри футболисти и ако излезем и се раздадем напълно, ще стигнем до победата“, каза Емил Виячки на пресконференцията преди мача.

„Левски играе добър футбол, но и ние имаме добри футболисти и ще излезем да се надиграваме“, похвали Левски той, но изрази надежда, че ЦСКА 1948 ще победи.

Бранителят коментира липсата на Уелтон в състава на Левски: „Уелтон е един от най-добрите чужденци футболисти в България. Може би е плюс за нас, че няма да играе. Левски има достатъчно добри футболисти и мисля, че има кой да го замени“.

„Не мога да кажа каква е рецептата. Важното е да се раздадем на 100% и с малко повече късмет, ще се поздравим с победата“, каза Виячки, който има гол срещу Левски с екипа на Славия.

„Важното е отборът да излезе и да не допусне гол. В предни позиции имаме достатъчно добри изпълнители. Не знам защо, малшанс ли, какво е, че не вкарваме достатъчно. Надявам се утре всичко да е нормално и да вкараме 2-3 гола“, изрази надежда защитникът.

Автор: Николай Ганчев / „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ