Джентълменът Григог Димитров: Тази година бе едно невероятно приключение

Григор Димитров, Новак Джокович

Григор Димитров сподели, че последнитe три месеца за него са били „като скоростно влакче“, а годината е била невероятно пътешествие. Димитров изигра последния си мач през сезона на Мастърса в Париж във финала на турнира, губейки от Новак Джокович с 0:2 и заяви, че достигането до този финал значи много за него.

Григор се пропука във важните моменти и Джокович спечели 40-а Мастърс титла

„Започнаха да ми свършват думите за Новак. Започвам с публиката. Благодаря ви за тази невероятна седмица. Последните три месеца за мен бяха като скоростно влакче. За мен достигането до този финал е повече отколкото можете да си представите. Благодаря ви за подкрепата през тази седмица. Поздравления, Новак, не знам какво да кажа. Поздравления за още един невероятен турнир на теб и твоя екип. За моя отбор – забавлявахме се, нали, момчета?!“, започна Григор в речта си след финала.

„Тази година беше невероятно пътешествие. Благодарности и на организаторите на турнира. Невероятно е да играем на този корт. Трудно е да намеря думи, за да изразя благодарността си в момента.“

„И аз вас също. Мерси много“, отговори на български Григор след скандирания от трибуните „Обичаме те, Гришо.“

Автор: „ДСпорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ